Soalan Lazim

Cari jawapan kepada semua soalan anda di sini! Jika ada perkara lain yang anda perlukan bantuan, beritahu kami dengan segera. Hubungi perkhidmatan pelanggan kami atau e-mel kami di mycustomercare@mylustre.com

MyLustre menyediakan semua tentang kesihatan & kecantikan untuk anda dan keluarga anda! MyLustre mempunyai pelbagai jenis produk yang memenuhi keperluan seisi keluarga anda - anak, ibu bapa & juga untuk orang tua!

  • Zaat - Untuk kesihatan umum & kesejahteraan untuk keluarga anda.
  • M3N - Untuk kesihatan lelaki.
  Di MyLustre, kami percaya dalam melindungi kepentingan pelanggan, komuniti kami dan seboleh-bolehnya, persekitaran kami. Produk kami dihantar secara tetap ke Makmal bebas untuk pemeriksaan kualiti dan keselamatan yang ketat. Rakan kongsi Makmal kami ialah SGS Labs & makmal bertauliah lain untuk memastikan keselamatan produk kami. Ini bagi memastikan semua produk kami tidak mengandungi racun terkawal dan bahan terlarang. Setiap produk kemudiannya akan dinilai oleh pasukan Kawalan Kualiti untuk memastikan standard tertinggi dipenuhi.
   Kami menggalakkan anda untuk bercakap dengan Perunding Pelanggan kami untuk memahami lebih lanjut tentang produk. Sila hubungi +603-61519051, kami amat berbesar hati untuk membantu anda.

    Ya, kami mempunyai ganjaran! Anda boleh mendaftar untuk Program ML Rewards kami dengan membuat akaun di laman web kami & dapatkan 200 mata selepas pendaftaran! Untuk maklumat lanjut klik di sini.
    Klik di sini untuk log masuk/mendaftar akaun untuk mengumpul ML Rewards.