Zaat Jus Botanika - MyLustre Malaysia
Zaat Jus Botanika
Zaat Jus Botanika
Zaat Jus Botanika
Zaat Jus Botanika
Zaat Jus Botanika

Zaat Jus Botanika

RM65.00
/

 

    ZAAT JUS BOTANIKA adalah minuman kesihatan yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan serta buah-buahan untuk memberi nutrisi yang baik kepada badan dan juga membantu proses pemulihan semulajadi dalam badan. Ia dapat membantu memperbaiki tubuh badan untuk mencegah, mengawal dan mengurangkan banyak penyakit. Amalan pengambilan Jus Botanika Zaat setiap hari secara berterusan dapat meningkatkan kesihatan tubuh badan secara dalaman dan luaran.

       Goncang dahulu sebelum minum. Minum 2 sudu makan, 2 kali sehari. Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.

      Cuba sekurang-kurangnya 3 bulan untuk mendapat kebaikan sepenuhnya.

        • Menghilangkan sakit sendi otot, kaki lemah, dan meringankan badan
        • Menambah tenaga fizikal
        • Membantu mengawal resdung
        • Melawaskan pembuangan air
        • Membuat tidur malam lebih lena
        • Membantu mengurangkan migraine
        • Meningkatkan daya ketahanan tubuh badan (Immune System)
        • Durian Belanda
        • Bidara
        • Madu
        • Halia
        • Guarana
        • Goji
        • Manggis
        • Buah Tinn
        • Zaitun
        • Dong Quai
        • Elakkan pengambilan jika anda alah kepada mana-mana bahan.
        • Orang yang mempunyai masalah kesihatan, wanita hamil dan ibu menyusu harus merujuk dengan doktor mereka sebelum mengambilnya.

        Anda akan memperoleh 65 ML Rewards untuk setiap pembelian item ini.
        Klik di sini untuk log masuk/mendaftar akaun untuk mengumpul ML Rewards. 

         



        Kenapa memilih MyLustre?

        DIRUMUS SECARA PAKAR

        MyLustre banyak melabur dalam penyelidikan dan pembangunan (R&D) serta kawalan kualiti untuk memastikan produk tersebut memberikan manfaat yang terbaik kepada pelanggan dengan penggunaan bahan-bahan berkualiti serta keselamatan yang terjamin.

        BOLEH DIPERCAYAI

        Produk MyLustre dihasilkan di kilang yang mempunyai kelulusan GMP iaitu sistem untuk memastikan pembuatan produk terkawal dan konsisten mengikut piawaian kualiti.

        Customer Reviews
        5.0 Based on 10 Reviews
        5 ★
        100% 
        10
        4 ★
        0% 
        0
        3 ★
        0% 
        0
        2 ★
        0% 
        0
        1 ★
        0% 
        0
        Write a Review

        Thank you for submitting a review!

        Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

        Filter Reviews:
        N
        08/03/2022
        nial
        Malaysia Malaysia

        memang terbaik. post laju.

        pertama kali guna product ni. mmng mantap. rasa bertenaga. tidur pon sedap jeee. boleh try lagi nanti. terbaik!!!

        A
        08/03/2022
        Azmin
        Malaysia Malaysia

        ZAAT

        First time ever try this product. It was good. It helps me with my energy during the day. Better digestion and reduce my leg pain really well. Suggest to my whole family soon! Terbaik.

        M
        08/02/2022
        mynameis...
        Malaysia Malaysia

        Awesome!!!

        Received the item in good condition. Items received as described. Trusted and reliable seller. Will buy it again.

        AJ
        08/02/2022
        Abang J.
        Malaysia Malaysia

        Produk melayu terbaik!

        First time beli Jus Botanika ni! Memang bagus and boleh rasa kebaikan dia bila first bottle tu kita minum. bagi mak and ayah try so far alhamdulillah. Abang jamil pun cuba juga memang manis and manis dia dapat rasa daripada buah buahan semulajadi. before this abang jamil bagi parent minum just lain kurang sikit nampak kesan. ni lepas bagi jus botanika ni macam boleh berlari dah mak ayah abang jamil. sikit2 nak berjalan. dulu bukan main susah lagi. alhamdulillah nampak bertenaga dan sihat semula. terima kasih atas produk yang bermanfaat untuk masyarakat. ikhlas dari abang jamil.

        W
        08/02/2022
        wan
        Malaysia Malaysia

        Jus Botanika ZAAT

        This product is very useful for my whole family! My parent, sisters and I gain a lot of benefits from consuming this drink! Really recommended.